Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • biker

    nagyúr

    az ugye megvan mindenkinek, hogy leállt a teljes T-mobile hálózat?

    Karbantartás miatt bizonytalan, ezt szajkózza a központ. Vác, Dunaharaszti, fix, céges és magán, mátrix csomag, mindenhol.

    10-12 kuka telefon van körülöttünk.

    ezt meg elküldtem nekik:
    Tisztelt T-mobile Ügyfélszolgálat!

    Önök a mai napon súlyosan megszegték az ügyfélszerződés szerinti szolgáltatási kötelezettségüket azzal, hogy előzetes bejelentés nélkül szüneteltetik a szolgáltatást a teljes hálózaton. Letiltották az ügyfélszolgálati telefonszámokat, és minden kapcsolódó szolgáltatást.
    3 telefonunk van, több előfizetéshez, egyik sem üzemel.
    A céges mátrixos teljesen üzemképtelen, még az ügyfélszolgálat sem érhető el, mert "Ön az adott irányba nem kezdeményezhet hívást"
    A másik kettő magán, ezeken az ÜF elérhető, de csak és kizárólag az automata "Karbantartás miatt a szolgáltatás bizonytalan" szöveg érhető el, nem lehet kapcsolást elérni kezelő személyhez.

    A javasolt ki és bekapcsolás 3-4x alkalommal sem hozott eredményt

    Mivel karbantartást kötelesek lennének előre bejelenteni, ezt elmulasztották, felhívom figyelmüket arra, hogy a mai napra nem vagyunk hajlandóak előfizetési díjat fizetni, és a szolgáltatás szüneteltetése miatt okozott kárról, annak megtérítéséről és a peres útról később döntünk az Önök válaszának függvényében!

    Tisztelettel

    Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |

Új hozzászólás Aktív témák