Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • maestro87

    őstag

    Sziasztok!

    Múlt héten lecsaptunk egy akciós mobiltelefonra és megrendeltük domino csomagban a neten, de még most sem érkezett meg. Telefonon rákérdeztünk és azt mondták, hogy nem rendeltük meg, nem véglegesítettük a rendelést, holott az utolsó megrendelem gombra kattintva megkaptuk a rendelés kódját is! Erre ők azt mondják, hogy nem létezik ez a kód. Tisztán emlékszem, hogy felül még kiírta, hogy véglegesítse a rendelést (az alsó gombbal) és utána lökte ki a kódot.
    Visszaigazoló e-mailt azt persze nem kaptunk, amit furcsállottam is, de bejelöltük az sms értesítést is és mivel csak személyesen lehetett volna átvenni így kijelöltük az átvevő helyet is.
    Most bejelentkezve a fiókba ezt írja ki a rendeléseknél: "Önnek nincs folyamatban lévő rendelése."
    Szerintetek ilyenkor mi van? Hazudnak mert pofátlanul olcsón (~64% kedvezménnyel) megvehettük volna a telót? És még van pofájuk azt mondani, hogy 11000Ft-os kezdőrészlettel megvehetjük, mikor a telefonra a rendelést cirka 9600Ft-os áron adtuk le...

    Aki rendelt már neten az meg tudná mondani a rendelés menetét, hogy pl. küldenek-e egyből e-mailt a rendelés leadásakor?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák