Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz sarkanyolo2 #39797 üzenetére

    Miért én erősítsem meg, ott van a számla végén. ;)
    "Tájékoztatjuk, hogy 2014.03.01-tõl Ált. és Domino Üzletszabályzatunk (Üsz.) a következők szerint módosul:
    A Fun Aranytárskártya, a Fun Dupla, a Like 50, a Like 300, az Eco S, a Next L Társkártya, a Next XL Társkártya, a Mobil Otthon Prémium, a T-Mobile ikon 200 LTE, a T-Mobile ikon 400 LTE, az Aranytárskártya Net&Roll XS és a T-Mobile ikon 600 LTE díjcsomagok lezárásra kerülnek, újonnan már nem választhatók. Ezek valamelyikével rendelkező előfizető a díjcsomagot változatlan feltételekkel veheti igénybe.
    A Net&Roll M mobilinternet csomag benne foglalt adatmennyisége 16 GB-ról 20 GB-ra nő és az elérhető kínált le- és feltöltési sebesség értéke 21/5,7 Mbit/s-ról 60/22 Mbit/s-ra változik. A Net&Roll XS mobilinternet csomag benne foglalt adatmennyisége 2 GB-ról 3 GB-ra nő és változatlan kínált sebesség mellett a 4G/LTE hálózat is elérhető.
    Kivezetésre kerülnek: ...továbbá a Net&Roll 1 GB opció. Az opciót használó előfizető a Net&Roll 1GB LTE opcióra kerül átváltásra.
    A Travel & Surf M roaming adatdíjcsomag napi díja 2090 Ft-ról 1490 Ft-ra változik (-600 Ft), a Travel&Surf L heti díja 10790 Ft-ról 6990 Ft-ra változik (-3800 Ft) és a Travel&Surf csomagok igénybevehetősége kiegészül Andorrával. A továbbiakban roaming helyzetben Domino és Mix előfizetések esetében is igénybe vehető a hívásátirányítás szolgáltatás...
    A tájékoztató és a módosított dokumentumok 2014.01.30-tól elérhetőek a www.telekom.hu-n és ügyfélszolgálatainkon vagy a 1430 számon."

    Edi77
    Kötbér + a hátralévő részlet lenne fizetendő.

    крокодил
    A Telekom legfeljebb akkor számlázna a VoIP használatért, ha Telekom VoIP szolgáltatást használnál, olyan pedig (még?) nincs. Sőt, plusz díj helyett inkább korlátozza. :D

    punky10
    Nekem nem szokott 3G térerő gondom lenni a csabai vasútállomáson, de otthon (Mezőmegyer) még 3G sincs, viszont LTE már igen! :D
    Amúgy két okból kifolyólag rossz a Telekom 3G/4G térerő a vonatokon: először is mert a Telekom inkább településeket fed le és beltéri 3G/4G lefedettségre koncentrál már régtől fogva, másrészt ha IC-vel utazol (én inkább azzal szoktam), akkor a vonatok kialakítása (pl. hővédő üvegezés) még tovább rontja a települések között eleve gyengébb térerőn (sajnos sokszor még a 2G-t is).

    motoflug
    A számlán a tétel melletti dátum megegyezik a tényleges kártyacsere napjával? Mert ha nem, akkor az ügyintéző valószínűleg nem jó indokot rögzített a kártyacseréhez, a Back Office pedig az iratok archiválásakor ellenőrzi az elmaradt tranzakciókat, és utólag terheli azokat (igen, megteheti). Reklamáld meg, és majd legfeljebb jóváírják.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák