Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fdoma

    csendes tag

    Sziasztok!
    A kérdésem mobile tv vel kapcsolatos. T-mobile előfizető vagyok, és van egy havi 100MB-os mobilnet előfizetésem is.
    Kértem a mobil tv szolgáltatás 1 napos ingyenes kipróbálását, működik is minden rendesen. Nokia 5800-t használok, és elmentettem a RealPlayerbe az elérhető csatornák adásainak stream címeit. Egy nap után ugye meg fog szűnni a mobile tv szolgáltatás, a kérdésem pedig az lenne, hogy utána is fogom e tudni nézni ezeket az adásokat a RealPlayerből megnyitva vagy nem? Ha igen, akkor pedig az adatmennyiség a mobilnet keretemből fog levonódni?

    2. kérdés: Ha később igényelem a "közszolgálati" mobil tv szolgáltatást, akkor ugye a listában szereplő közszolgálati tv adásokat tudom nézni 590Ft/hó díjért havi 40 órát. Ha viszont azon csatornák streamjeit nyitom meg a realplayerrel (már elmentettem) amik nincsenek benne a "közszolgálati" csomagban (eurosport, viva, stb), akkor azok menni fognak vagy nem? Hiszen a mobil tv szolgáltatásom aktív lesz. Ha igen, akkor ennek a forgalma szintén a mobil tv keretből (havi 40 óra) fog levonódni, vagy a bobilnet keretemből?
    Összegezve a kérdés: ilyen módon tudom e nézni egy nagyobb mobiltv csomag csatornakiosztásának a műsorait a legkisebb csomag előfizetői díjával? Ha így nem, van e bármilyen más lehetőség erre?
    Remélem nem fogalmaztam túl homályosan, és jó topikban teszem fel a kérdést. Előre is köszönöm a válaszokat, indoklásokat. Üdv!

Új hozzászólás Aktív témák