Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz 1430 #5303 üzenetére

    igen, mert a mostani készülékem olyan, hogy híváson és smsezésen kívül max arra jó, hogy jól fejbevágjak vele valakit, mert fémből van. Arra meg bevált az ECO mert volt hogy egy hónapban csak az alap havidíjat kellett csak fizetnem, nem irdatlan sok megtakarítás, de 2-3 ezer forint is számít ha egy olyan telefon után fizeted ami max parittyának jó, akkor meg minek mellé MM csomag. Csak ugye mostanában elköltöztem, jól jönne a navi az ismeretlen városban, munka miatt is jó lenne, ha mobilinternet lenne a csomagban, amivel rátudok nézni a munkámra ha szükséges.

    Mellesleg ha 2 éves hűséget írtál alá, és az fog letelni októberben, akkor már lehet készüléket váltanod, de már most mondom, hogy több lesz, mint új előfizetéssel, de a pontjaidat felhasználhatod.
    na ezért tartom a leggusztustalanabbnak cégnek a T-t és ezért fontolgatom erősen a lemondást :) Elég szomorú, hogy egy évek óta jólfizető, jólszituált ügyfél még mindig drágábban vehet egy készüléket náluk, mint egy utcáról beszakadt csöves, akinek a fizetési moráljával már szerződéskötéskor is erős kételyek merülhetnek fel :). Független telóra is megvan a zsé - valszeg sőt biztos még olcsóbban is hozzájutnék mint náluk, szóval ez így vendégmarasztalónak kevés...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák