Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz KDSH #59024 üzenetére

    pont ezért kérdeztem - nem is kifejezetten technikai szempontból, hiszen abból a szempontból a hátrányai ismerek -, mert kábeles szolgáltatóknál van már ilyen és ott van inkább/igazán hibalehetősége a dolognak.
    igaz, ahhoz nem is kell natolt ip cím, ha olyan kábeles szolgáltatónál van az ember, ahol minden felcsatlakozáskor új ip címet dob a rendszer, úgy simán belefuthat anélkül olyanba, hogy adott értéket korábban használó személy miatt éri valamilyen formában hátrány bizonyos oldalakon, de erre megoldás egy újabb ip cím kérése, ami pillanatok alatt eszközölhető.
    ezen mobilinternetes szolgáltatásnál az okra én is kíváncsi lennék - erre viszont technikailag -, mert bár csak ritkán nézegetem a mobilra kapott ip címeket, de nekem is dob néha natoltat. nem zavar, hátrányát nem látom, a kapcsolódó szabályozás alapján reklamálni sem akarnék, csak érdekel a dolog, hogy valóban a fogyó ipv4 az ok, vagy más?
    más kérdés bizonyos egyedi/üzleti előfizetői szerződések, ahol a szerződés szerint sem okés bármilyen ip cím, de az egy más kategória.

Új hozzászólás Aktív témák