Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kali

    legenda

    válasz #99546112 #69362 üzenetére

    szia,

    küldik tovább a gyártói/szerződéses szervizbe, így akár 2 - 3 hét is lehet, érdemesebb direktben leadni apple apr-ben - már ha van rá lehetőség, tehát nem vidéki vagy, aki nem jár olyan helyen...stb. -, úgy gyorsabb, legalábbis a jobb helyeken.
    nem nagyon javítanak a szervizben, hanem cserélik gyárilag felújított készülékre - apple üzletpolitika -, annyi, hogy mivel a szolgáltató is hivatalos forrásnak számít, így az egy év gyártói jótállásnak újra kell indulnia a cserélt készülékre, erre figyelj, mert szeretik elfelejteni - ez sokszor igaz az apr esetén is.

    anonymus89; szia, legtöbbször lepasszolnak vele az apple apr-ben, de volt már rá példa, hogy valakinek sikerült cseréltetni, viszont jellemzően harcolni kell érte rendesen.
    a sima 6-os verziók képesek meghajolni - bár kell hozzá megfelelő fizikai ráhatás, ez lehet egyben a gariztatás buktatója is -, pláne a nagy 6 plus, nem véletlenül készültek az újabb "s" verziók (6s és 6s plus) sokkal erősebb, 7000-es alu ötvözetből, azokat már erőből sem lehet deformálni.

    Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák