Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • manchester85

    addikt

    válasz zoli62 #7872 üzenetére

    Azért azt remélem végiggondoltad, hogy egy 1500ft-os havidíjról beszélünk, amiben van 6100 hálózaton belüli perc, amiből 6000 perc (akármilyen feltétellel is vegyük, de ez egy elképesztő szám ennyi pénzért) 3 személyre van elosztva, a maradék 100 perc pedig szabadon, de szintén hálózaton belül, ezen felül még 50MB túlforgalmazási díjtól mentes adatcsomag is van. (Azt meg nem igazán értem, milyen 20ft-ról meg 75 percről beszélsz, hisz az 1500ft csak hálózaton belül forgalmazható le, ahol 15ft a percdíj.)

    Mondj már egy lakossági díjcsomagot, ami mp alapú... Flottákon belül is legtöbb esetben nem a teljes havidíj forgalmazható le. Maradjunk annyiban, hogy ez egy kurva jó díjcsomag, te meg ékes példája vagy a "kisujjamat nyújtom..." szólásnak. Ez egy jó csomag, pont. De cáfolhatsz, ha tudsz jobbat, vagy akár hasonlót. :U

    Barátnőmmel 1000-1000ft-ot fizetünk azért, hogy ingyen beszélhessünk. Itt ez most egy teljes díjcsomaggal kiváltható, 1500-ért. Még csak ehhez hasonlóan jó csomag sincs ma Magyarországon a 3 szolgáltatónál, tehát nem igazán értem a problémázást. :)

    [ Szerkesztve ]

    i6 Silver

Új hozzászólás Aktív témák