Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dreadloord

    senior tag

    válasz 1430 #8563 üzenetére

    Köszi az infókat. Szóval Médiamánia S díjcsomag, leszedek egy androidos progit ami méri az adatforgalmat, +elvileg sms-t is kapok 80% nál+ olyan programot is szedek le, ahol 1 mozdulattal kilövöm wifin kívül a netet, és csak akkor kapcsolom be mikor használom, akkor azért télleg elég valószínűtlen, h bajba kerüljek.

    Ami kérdés: Van kimenő hívásokra is program, de ha jól tom ott másodper alapú, tehát ha nem akarom túllépni az 5 ropit és tudom, h 150 percet beszélhetek, akkor az korrekt h amit kiír azt felszorzom kb 25%-al? (mert ugye bár három 20 másodperces hívás 1 percnek számít számláláskor, de 3 percet von le árban). Vagy van olyan program, ami képes perc alapú számlázást kimutatni? (három 20 másodperces hívást 3 percnek számol).

    Még1 kérdés: Navihoz olyan programot keressek, ami nethasználat nélkül működik, vagy belefér 500 megába havi 8-10 óra navis navigálás? Hangos beszéd nem kell ,csak jelezze hol vagyok és h ahová mék, ahhoz merre kell menni. Ezt net nélküli navik is tudják megbízhatóan, vagy ez h működik?

Új hozzászólás Aktív témák