Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alg

    veterán

    válasz #72042496 #1047 üzenetére

    Akkor jól láttam, hogy te voltál ott a focipályánál tanakodó csapat közepén. Mire oda mentem volna megkérdezni hogy segíthetek-e, elrobogtatok valamerre. Hol sikerült elkeverni?

    9-esen mentem kissé másnaposan (2 nap alatt 9 óra alvás a hétvégén...) meg kegyetlen combizomlázzal (tegnapi kihagyott kincsesbánya helyett sok guggolás ;] ), de ha már elmentem a túrafüggő éremért gondoltam legyen meg a BK pecsét.

    A 15-ös itinert nem is értettem, K->Hangár->HHH->K innen minimum egy sárga kimaradt a hangár felé, de még onnan sem tudom hogy lehetne felmenni HHH-ra, gondolom Virágos-nyeregből...

    Én is sok tanácstalan túrázóval találkoztam, jómagam rutinból megoldottam, már kb. itiner nélkül is menne ez a rész. Nem csalódtam bennük mert nem vártam mást, ősszel nem hogy OKT pecsétes, de még ellenőrzőpont sem volt (a kiírásba pedig igazán beleírhatták volna hogy bélyegzőpárna, toll ajánlott).

    Ha nincs TF éremosztás, nem is mentem volna - jah, kb 10 percet vártam mire megkaptam az emléklapot, pedig kb 3-an voltunk a célban. Mi van ha beér 30-40 ember? :(

    Értem én hogy jótékonyság meg minimalista, de legalább egy kis erőfeszítést tehetnének, mert ez így nagyon esetleges...

    Mindjárt rakok fel képet az éremről.

    [ Szerkesztve ]

    "I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO

Új hozzászólás Aktív témák