Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BFrank

    újonc

    Sziasztok!

    Valaki meg tudná erősíteni, hogy az 5G hálózatra egyelőre csak RED-es előfizetéssel és szolgáltatónál vásárolt 5G képes készülékkel lehet felcsatlakozni? Vagy esetleg valaki tudja használni RED-esként független készülékkel?

    Szeptember közepe óta rendelkezek gyártótól vásárolt 5G-s telóval (Oneplus 8 Pro) és a beüzemelését követően kaptam SMS-t arról, hogy az 5G hozzáférést aktiválták a készülékemre. Ezt sajnos bő 2 hónapon keresztül nem tudtam kihasználni, mert a tegnap kijött szoftverfrissítésben engedélyezte végre a Oneplus a magyar Voda 5G profilját.
    Ugyanakkor néhány nappal ezelőtt érkezett egy újabb SMS, amiben arról tájékoztattak, hogy az 5G hozzáférést törölték az előfizetésemből. 1270-en azzal indokolták meg a lépést, hogy tévesen került nálam aktiválásra, mert csak szolgáltatónál vásárolt készülékkel lehet az 5G hálózatukra felcsatlakozni.
    RED Free-s tarifával rendelkezek egyébként, viszont elvileg azzal Gigaboost-ot aktiválva az 5G-t is lehetne használni sebességkorlát nélkül (persze csak lefedett területen).

    A válaszaitokat előre is köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák