Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #31733248

    törölt tag

    válasz Rolly #33345 üzenetére

    Nekem ebben a témában aligha tudsz segíteni, vagy megsúgni bármit is. :N Én nem a "gyorsan megguglizom" információtöredékek alapján alapján osztom az észt, régóta jól ismerek minden jelentősebb szereplőt a hazai energetikában és számos jelentős üzleti partnerem van köztük (gazdasági elemzőket foglalkoztató céget vezetek).

    A szitut nem nehéz megérteni: az oroszok törlesztenek az Uniónak a rájuk kivetett szankciók miatt. És nem ők a hülyék, hanem az aki elhitte, hogy ez egy egyoldalú játék lesz, ahol a Nyugat kiszabja a példás büntetést és az érintettnek semmilyen más választása nem lesz, csak tűrni. Nem úgy lett, 40 éves inflációs rekordok dőltek meg és egymás után zuhannak recesszióba az oroszokat szankcionáló államok. A Bloomberg a múlt héten már őszintén írt arról, hogy az oroszok a folyó fizetési mérlegük hatalmas többlete miatt simán megengedhetik maguknak akár azt is, hogy teljesen leállítsák az európai gázszállítást. Ennek alapján kell megítélni, kinek fáj jobban, ha végleg elzárják a gázcsapot.

    HunChris

    Semmi különös, csak a 444 megint hazudik. De bejön nekik, mert a világtalanok telefossák az összes fórumot az ott olvasottakkal...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák