Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 4D4M

    aktív tag

    válasz #94522368 #52899 üzenetére

    Azért kérdeztem konkrétan erre rá, mert úgy gondoltam ott beszéltek el egymás mellett. Az üzemi áramot és a hibaáramot is a fázis és a N illetve PE közötti potenciálkülönbség hajtja. Reggie meg arról beszélt, hogy indifferens, hogy a N és a PE között van-e potenciálkülönbség, mert nem ez hajtja át a hibaáramot.
    De istenments', hogy újrakezdjétek (:

    #52900 chemand:
    Éltem olyan házban, ahol extra száraz volt a levegő télen és olyanban is, ahol nedves, nagyjából ugyanolyan életvitel és szokások mellett. A kettő között a legfőbb különbség a légtömörség volt és a fűtési költség.(: Pára törvényszerűen keletkezik a lakáshasználattal összefüggésben és az emberi test műkédéséből kifolyólag. Ha egy korszerű házban nem probléma a magas páratartalom (átlagos lakáshasználat mellett), akkor az a ház lyukas, ezt nem olyan nagy bátorság kijelenteni. Az, hogy ez fog-e valahol gondot okozni, mindig egyedileg kell megvizsgálni. A különböző anyagok különbözőképpen reagálnak a vízre, de azért könnyű belátni, hogy sehol nincs helye a szerkezetekben. Ha nyáron van lehetőség kiszáradni vagy kellően nagy felületen jelentkezik a hiba, akkor akár évtizedekig meg lehet úszni, hogy gondot okozzon.
    Ha megfelelően megcsinálták volna, akkor lehet, hogy 3000 HUF lenne a fűtési költséged, de cserébe kellene foglalkozni a párával (:

    #52901 gorbep:
    miért is nem a Szolár és Szélerőműveket tekerjük le?

    Hát látod, ezek a rohadékok egyből nekiállnak pertársaságokat csinálni!
    Amúgy én már akkor válaszoltam mielőtt feltetted volna a kérdést: #52837 ; ]

    [ Szerkesztve ]

    ...mit teszel ma, ami holnap is számít ?

Új hozzászólás Aktív témák