Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • canniball

    nagyúr

    válasz Borisz76 #5611 üzenetére

    Nyilván nem olyan tuti mint egy direktbe húzott lan kábel, de még mindig stabilabb megoldás mint a wifi és nem kell vésni (erre reagáltam).
    Nekem csak pozitív tapasztalatom van vele.
    Nálam igaz egy fázison, de más körön és több egymásba fűzött elosztón keresztül is működött. Pedig a mánüelbe bele volt rajzolva(!), hogy ne hosszabbítózzak.
    A szüleimnél is beállítottam egyet, ott három fázis van és bár nem tudták megmondani mi merre pontosan, de mivel az egyik egység a ház egyik felén a földszintre, a másik pedig az ellentétes oldalon az emeletre került nem tartom kizártnak hogy az másik fázis. Mint ahogy arra sem vennék mérget, hogy réz kábeleket húztak be a '80-as évek elején. Mindezek mellett mióta beüzemeltem stabil az inverter kapcsolata.
    Én úgy látom nem olyan ördögtől való dolog ez. Nyilván úgy adják el hogy ilyen meg olyan esetben nem biztos hogy működik (hiszen tényleg nem), de szerintem ennek leginkább az az oka hogy elmondhassák "ezekre az esetekre nem vonatkozik a garancia". Kb. olyan ez mint a 0Mbps-os garantált sebesség a mobilnetnél. Meg a minden csokipapíron olvasható "mogyorót is feldolgozó üzemben készült" figyelmeztetés.

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...

Új hozzászólás Aktív témák