Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8

    senior tag

    Én is átkerültem az említett partnerhez.
    Ezúton is köszönöm az eddigi segítséget a kollégának.

    Sajnálom, ami történhetett. 100% tiszta volt szerintem, hogy nem a netfone-t mint céget képviseli itt, hanem üzletkötőjük, maximálisan jó szándékkal volt itt jelen a kolléga, és a jó szándékot főleg a netfone irányába/érdekében, és az ügyfelek felé értem.

    Valószínűsítem, hogy a franchise/partner/üzletkötő szerződés valamelyik kitételével nem fért össze az itteni jelenléte/ténykedése.
    Talán egy másik üzletkötőnek szúrta a szemét?
    Amilyen esetlegességet tapasztaltam a netfone-nál (dokumentumok, adminisztráció, ügyfélszolgálat, és még sorolhatnám), el tudom képzelni, hogy nem megalapozott döntés volt.
    De ez már lehet, hogy összeesküvés-elmélet szintű találgatás.

    A pontos körülmények figyelembe vételével (szerződésben foglalt felbontás pontos feltételei, körülményei, menete + ptk) lehet, hogy érdemes lenne konzultálnia egy sikerdíjas munkaügyi ügyvéddel. Ha nem minden szabályosan történt, akkor akár komoly összegekre számíthat.

    A jövőre nézve biztos vagyok benne, hogy megtalálja majd a számításait. Ha továbbviszi ezt a vonalat, akkor egy másik szolgáltató/flotta nagyon jól jár majd vele.

    50.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2 évig ingyen. Raiffeisen 55-60.000Ft, Curve €5 ajánlókód elérhető. Revolut regisztrációhoz 8.000Ft tőlem. 500Ft PARKL kupon parkoláshoz. Privát üzenetben küldöm

Új hozzászólás Aktív témák