Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ayo

    addikt

    válasz Dr.F.E.R.I. #11029 üzenetére

    Wii U után nem sok, mert a mentéseket nem tudod sajna tovább vinni, tehát nagy része ugyanaz lesz. Helyette már inkább, viszont nekem valahogy nem adta, hogy 20-40 percig folyamatosan azon nyomjak kemény akciót.
    Wii U verzió szerintem kellemesebb, viszont 3DS-re csomó extra cucc került. Eleve 0. naptól a teljes Wii U Season pass benne volt + tünderék, karakter váltás és hasonló újítás. Ehhez jött egy amolyan Season pass 2. ami meg ebben az évben folyamatos új kontent. Tehát a 3DS változat mondhatni kétszer annyi anyaggal bír - én nagyon bírtam volna, ha Wii U-ra is jött volna vagy legalább a mentéseket át lehetett volna transferelni, hogy ne menjen el 400-500 óra a semmibe.

    FPS-ben a tesztek alapján a new 3ds verzió a legjobb (lag van, de sokkal kevesebb). A new 3ds erősebb gép és mivel kevesebb dolgokat raktak bele, jobban fut, mint általában Wii U-n vagy old 3ds-en (ezen fut a legrosszabban természetesen).

    Ha grafika nem zavar - pl. engem zavar, hogy a menübe annyira rossz minőségű képet raktak, hogy az 15 éve is gáz lett volna) és nem gond, hogy sok ideig kell tartani a konzolt a kezedben miközben kemény darálás van, akkor akár még jó is lehet. Én inkább a Wii U verzióra szavazom a nagyobb felbontás miatt. Nem tudom ez mennyire segített a kérdésben... :B

    Nagyon hiányzik a játék és sokszor gondolkozom, hogy komolyan el kéne kezdenem a 3DS változatot, de egyelőre mindig sikerül lebeszélnem magamat azzal, hogy van sok más játék, amivel még nem is játszottam, mint hogy most újra elkezdem :)

    http://jateknaplo.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák