Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    válasz Jacek #8044 üzenetére

    A nagy kérdés az lesz hogy AMD oldalon mennyi kártya lesz.
    Az tök jó hogy még októberbben bejelentik és alapesetben november második felében kapható is lesz, de vajon ott is csak elméletben vagy a gyakorlatban is?
    Elméletben ott jobbak az esélyek a memóriaválasztásuk végett, aztán majd a gyakorlatban kiderül mi a valóság.
    Most főleg a Cyberpunk végett nagyon sokan szeretnének új vga-t, meg közeledik a karácsony is tehát nehéz lett volna kimagyarázni mindkét oldalon a részvényeseknek hogy csúsztassuk 1-2 hónapot a megjelenést.
    Viszont idővel jobb lesz a helyzet mert a CP meg fog jelenni így is úgy is tehát aki RTX-ben gondolkodik vagy mégrosszaabb esetben most dedikált kártya nélkül van az úgyis fog venni valamit. Ha épp 3070 lesz akkor akár azt vagy épp az AMD-től 1 kártyát. Esetleg a használt piacról valami Turingot.
    A lényeg hogy az mindig 1-1 vásárlóval kevesebbet jelent 3080 fronton. Szóval idővel meg fog ez oldódni csak egyelőre várni kell (na jó nem muszáj maximum érdemes :K )

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák