Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz #72042496 #16999 üzenetére

    persze hogy van értelme a fejlődésnek, ezt nem is vontam kétségbe, sőt, Én is várom már az új gent, csak alap elvárásnak olyan dolgot úgy mond követelni, amihez még nincsenek elterjedt kijelzők, nehézkes.
    X34 azért UHD felbontású példány azon ritkaságok közül ami 100 Hz míg a tied WQHD.
    Csak arra akartam rávilágítani, hogy jelenleg valamivel kompromisszumot kell kötnöd a kijelzők terén még ha elszálltak is az árak, vagy 4 K de 60 Hz( amihez van már kártya szerintem a TI személyében) vagy 144Hz de kisebb felbontás, vagy pedig végső esetben a magas Inputlag. Ez mellé bejön még a Gsync mint drágító tényező vagy pedig a túlárazottság, lásd X34.
    EZ akkor működhetne elterjedtebb formában , ha Nv is a freesync útját követné, de mint tudjuk nem fogja, ehelyett jönnek az 1 millás Tv-k amik megfelelnek az én elvárásaimnak, csak éppen nincs rá 1 misim.
    Én nem szeretnék már a 144 Hz képfrissítésből és az alacsony inputlagból váltani lejjebb.
    Nálam a gsync hiányzik, amit szeretnék behozni majd a következő kijelző vásárlásomnál,de a 144 Hz és 1-4 ms inputlagot nem cserélem le az UHD oltárán. Ez az alap.Mondjuk még a tied is 220 K ahogy nézegetem, ami már talán talán határeset.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák