Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • escie

    őstag

    Eladó félkonfig Nyíregyházán, és környékén!

    Azona ház, 400W-os tápegységgel, ami nem valami nóném, hanem minőségi táp. Annakidején, mikor vettem, összenéztem egy márkás, drága táppal, egy az egyben ugyanaz volt, súlyra, formára, színre, szagra, csak ezen Azona márkajelzés van.
    A ház szerszám nélkül szerelhető, gyorsrögzítős, jár hozzá minden ''sallang'', csavarok, műanyag szerelékek, takarólapok.

    Asus A7V8NX alaplap, szintén minden tartozékával. Integrált hang, 10/100-as ethernet interfész, és minden, ami a hivatalos specifikáció szerint rajta van. Doboz, manual, megvan hozzá.

    AMD AthlonXP 2500+, Barton mag, lock-mentes, korai példány, valószínűnek tartom, hogy tuningbarát, mivel minden varázslás nélkül, egy olcsóbb hűtővel 3000+-ként üzemelt nálam, értsd: 3000+-hoz tartozó frekvencián, és a post alatt is azt írta, hogy 3000+ proci van a gépben. Mondom, mindez egy olcsó, mezei hűtővel, ügyesebbek többet is kihozhatnak belőle, én nem értek hozzá. Túlmelegedve sosem volt, szellős házban működött.



    Szívesen szolgálok további információkkal is, kérdezzetek bátran! PM-ben, MSN-en, ICQ-n, mail-ben lérhető vagyok, ha itt elsiklanék valami felett. A gép kipróbálható, amennyiben hozol egy winchestert, vagy valami live-cd-t hozzá, mivel nincs telepített oprendszerem hozzá.
    Ajánlatokat az elérhetőségeimen várok, tehát itt nem, csak magánban.

    I'm back, baby!

Új hozzászólás Aktív témák