Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • raven12

    senior tag

    válasz zka67 #10113 üzenetére

    Köszönöm a részletes választ! :R

    Nagyon elszomorít a dolog, főleg, hogy tegnap már sajnos sikerült egy ilyet lecsapnom vaterán.

    A célom a nyomtatóvásárlással az, hogy olcsó alternatívát találjak a nyomdára. Hallgatóként gyakran fordul elő, hogy valami házit, jegyzőkönyvet ki kell nyomtatnom, és kényelmes ezt otthon megoldani, nem elmászkálni minden alkalommal, főleg, ha még olcsóbb is.

    Eddig egy olcsó (1500 volt) HP nyomtatót használtam, amihez egy másik modell tápját sikerült megszerezni, és nem tudja elegendő árammal ellátni minden művelethez, úgyhogy néha megakad nyomtatás közben, vagy megkergül. Ehhez egy eredeti patront töltetgettem, és bizony összességében nagyon olcsón kijött egy oldal nyomtatása. Fél évig nem is volt semmi baj.
    Azonban a patronja most bekrepált, és ezért gondoltam, hogy amennyiért kapok egy patront, azért vehetek egy másik nyomtatót is inkább, hátha jobban szuperál, ekkor akadtam rá az Epson-okra, meg a 400 forintos patronjaikra, és 1-2 órás fórumolvasgatás után sem találtam rá az árnyoldalukra, csupán egyedi jellegű hibákra néhány felhasználónál, amik többségét szoftveresen tudták troubleshoot-olni.

    Sajnos így jártam, de hogy tanulhassak a hibámból, meg tudjátok mondani, hogy a fenti célokra (nem túl minőségi, egyszerű fekete nyomtatásra) melyik márka megbízható és gazdaságos patronár/oldal arányban, főként azok közül, amiket olcsón használtan be lehet szerezni? Fontos, hogy nem örök életre kell a nyomtató.

Új hozzászólás Aktív témák