Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zka67

    őstag

    válasz raven12 #10116 üzenetére

    A HP-nak is vannak olyan nyomtatói, amiben külön van a fej és a tintatartály, én ezeket a nyomtatókat ugyan úgy nem ajánlom senkinek, mint az epsonokat.

    De feltételezem, hogy neked olyan nyomtatód van, amiben egybe van a fej a tintatartállyal. Ez ugyan drágább megoldás, mert amikor patront cserélsz, cseréled a nyomtatófejet is, de ezzel a mozdulattal gyakorlatilag fel is újítottad a nyomtatódat.

    Kérdésedre a válaszom: ezekben a HP nyomtatókban nem tesznek tönkre semmit az utángyártott/töltött patronok, maximum a fejet, de azt meg ki lehet cserélni egy mozdulattal, nem úgy, mint azokban a nyomtatókban, amit az elején említettem.

    Hogy gazdaságos-e? Attól függ. Nekem nem érte meg, én eredeti patronokkal nyomtatok. Nekem az utángyártott patronok fele beszáradt, a maradék felét pedig fejtisztításra használtam el, mert állandóan csíkozott a nyomtató, amikor nyomtatni akartam vele. Ezek a patronok akkor jók, ha sokat nyomtatsz, de ha néhány napig hagyod állni, akkor beszárad a tintájuk, erre figyelj.

    Azért hadd kérdezzem meg, hogy havonta hány oldalt szoktál kinyomtatni, mekkora összegről beszélünk? Mert ha azt mondod, hogy 50-100 oldalt, menten infarktust kapok :D

Új hozzászólás Aktív témák