Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tylerddd

    veterán

    Tudna valaki segíteni a Canon MG5450-es gépemmel kapcsolatban. Akármit csinálok, nem hajlandó wifiről nyomtatni, miközben a szkennelés megy vígan ilyen módon. Egyszerűen nem értem, h mi lehet a baj. Ennek nem úgy kellene mennie, h feltelepítem a redvás szoftvert és működik?!

    Próbáltam új portot létrehozni neki, itt javasolták, TCP/IP-t, de ez is csak ideig-óráig működött. Az is érdekes, h miközben ez a port van beállítva neki, a Canon IJ Network Tool csak az eredeti porton talál gépet, remek jelerősséget és minőséget jelezve PC és nyomtató között.

    Most azt csináltam, h letöröltem mindent a gépről, visszaállítottam a nyomtatót. Csatlakoztattam a hálózathoz és a Nyomtatók-nál hagytam, h a Windows megtalálja és telepítse. Fel is tette, annyi különbséggel az előzőekhez képest, h egy WS jelölést tett a nyomtató nevéhez. Így a következő történik: elindítom a nyomtatást, kiírja, h nem válaszol a nyomtató, de kb. fél perc múlva mégis kitolja a lapot.

    Okozhatja-e a hibát a router?! MAC-szűrés is be van kapcsolva, de engedélyezve van a nyomtató a MAC cím alapján.

    Megjegyzés: rádugtam a routerre a nyomtatót USB-vel, engedélyeztem a Print Server funkciót, telepítettem a szoftvert, de így se nyomtat. Ez is működött korábban, amikor kipróbáltam kíváncsiságból.

    Csak egészség legyen, meg térerő!

Új hozzászólás Aktív témák