Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Marci112233

    őstag

    Nos újra itt!

    Ma egyik ismerősöm azzal jött át hogy megvan-e még a két tintasugaras nyomtatóm. Mondtam meg, működik, de tinta valószínű beszáradva mert 7 éve nem ment és ráadásnak a fűtetlen másik házban van. A két nyomtató lényegében ugyan az. Az egyik HP DeskJet 3320 a másik meg HP DeskJet 3325. Na most mivel fűtetlen házban volt áthoztam őket. Csak a 3320-asban voltak patronok, így ahogy behoztam a házba, szépen kivettem a nyomtatóból, és leraktam a konyhában a padlóra, mivel ott padlófűtés van. Azért is hogy átvegye a hőt a gép, nehogy elfüstljön a hirtelen hő változástól, na meg gondoltam a patron had engedjen fel mert jéghideg volt. Na most meglepetésemre valószínű a patronok nincsenek beszáradva mert ahogy elkezdett melegedni, már jött is belőle a tinta.Ezt addig törölgettem míg jött belőle. Pár perc volt aztán megállt. Kb 1 óráig melegítettem, és azután kapcsoltam csak be.
    Na most it kezdődik a bibi. Win 10-et használok a laptopon amin ki akartam próbálni.Na most mivel öreg, 10-es driver nincs így először próbáltam Vista drivert, sikertelenül. Aztán 7-es drivert amivel már elvileg fel ment a driver a 10-re, de a nyomtatók közt mégsem jelent meg.
    Ezután mivel öcsém gépén még Win 7 van, arra akartam rávarázsolni hogy egyáltalán nyomtat-e a gép, de ott meg a laptop USB-n nem érzékeli a nyomtatót, így még a drivert sem tudtam feltenni rá.
    Holnap előszedem az ezer éves gépem amin szintén Win 7 van, de ha azon sem megy nem tudom mit kezdek vele.Már gondolkodtam rajta hogy azon a vészgépen visszalépek XP-re mert arra megvan a gyári lemez. Laptopom a Canon LBP 5050-es nyomtatót azonnal felismerte és betette a nyomtatók közé ahogy bedugtam az USB-t, de ezt az istennek se.(Pedig az eszközkezelőben látom, de nem a nyomtatóknál hanem az USB-s részlegnél.)

    De ha valaki tudna segíteni abban, hogy Win 10-el működésre bírjam, az ne tartsa magában.

    [ Szerkesztve ]

    Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Hydro G 650W

Új hozzászólás Aktív témák