Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Black Dragon

    addikt

    Üdv all!

    A segítségeteket szeretném kérni, nyomtató vásárlás előtt állok, és szeretném a legtöbbet/legjobbat kihozni a vásárlásból. Irodai felhasználásra kellene színes nyomtató, mely tud scannelni, faxolni, másolni stb.
    Alapvetően az lenne a célkitűzés, hogy a vételi ár lehet magasabb, de a hosszú távú üzemeltetése olcsó legyen, tehát nem a 10-20 ezres kategóriára vadászok, el tudok menni 100-150 közötti összegig is.
    Nem tudtam kiigazodni a tintasugaras vs. lézeres nyomtatók pro/contra dolgon, ezért először ebben kérnék segítséget, hogy melyiknek olcsóbb a hosszú távú üzemeltetése, gondolok itt a patron cserére.

    A másik tényező pedig maga a nyomtató típusa lenne. Jelenleg HP nyomtatóval folyik a munka, és alapvetően a márkával meg vagyok elégedve, de nem zárkózom el mástól sem, ha racionális érvekkel alátámasztható, hogy mennyivel jobb egy másik. Ezen felül részemről szabad a gazda, hogy mely típust ajánjlátok, nem tudom van-e esetleg valami "bevett" modell, netán személyes tapasztalat ilyen árkategóriájú nyomtatókkal.

    Segítségeteket előre is köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák