Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bozso68

    senior tag

    Sziasztok!

    A céges rendszerünk Fix IP címmel működteti az összes gépét, nyomtatóit több tucat telephelyen. Mindenhol hálózati nyomtató van.
    Nálunk ez úgy valósul meg, hogy egy HP1015-ös párhuzamos portjára dugtak egy TP-LINK TL-PS110P print servert. A gépünkön win 8.1 Pro oprendszer fut. Ezt a felállást örököltem meg.

    A nagy problémánk, ha egymás után nyomtatunk számlákat, bizonylatokat, minden egyes nyomtatási feladat között kivár kb 2 percet. Nagyjából ügy néz ki, ha egy hó végi 10 darabos egyoldalas számlalistát nyomtatok egy vevőről, hogy első számla keres, nyomtatási parancs, második számla keres, nyomtatási parancs.... 10, számla keres, nyomtatási parancs. Az első számlát azonnal nyomtatja, eltelik 2 perc, másodikat nyomtatja, megint 2 perc, harmadikat nyomtat, 2 perc, és így tovább, összesen kb 18 perc. Ez élhetetlen, mert ha beesik egy vevő közben, várnia kellene, hogy megkapja a számláját, De két vevő között is sokszor csak a malmozás megy, nem is beszélve arról, hogy záráskor a bizonylatolás emiatt mennyi plusz időt vesz el.

    Kérem segítsetek, mi lehet a gond?

    Köszi előre is: Zsolt

Új hozzászólás Aktív témák