Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz pbujna #17601 üzenetére

    Erről az esetről írhatnál.
    Nagyon rühellem őket is és minden olyan társaságot, akik mindent bekamuznak, átverik a vevőket, csakhogy vásárolj tőlük.
    Függetlennek beállított, kitalált esettanulmányokat írnak, kamu tesztoldalakat hoznak létre, ahol dicsőítő cikkeket írnak magukról, az általuk forgalmazott termékekről. Vagy hazugsággal felérő torzított statisztikákat készítenek, azokat az adatokat hozzák fel példának. És azt soha nem veszik számításba, hogy olcsó gyártástechnológiából adódóan, apró szemcseméretű porok milyen koszt és káoszt okoznak a gép belsejében. Mintha az nem számítana, meg az, mennyivel előbb öregszik a fényhenger, mennyivel mocskosabb és halványabb a nyomat.

    Itt a fórumon az utángyártott topikban is volt egy csörtén egy szélhámossal. Nekem az jött le, hogy egyes szám 3. személyben beszélt a saját bizniszéről:
    - "És garanciával adják,ráadásul nyomtató garanciával is!"

    Erre írtam ezt:
    - "Forgalmazók a hivatalos oldalukon garancia kizáró okaként tüntetik fel a nem eredeti kellék okozta meghibásodást. Tehát ezektől a hamisítványoktól ha elromlik a nyomtató, azt a hivatalos szerviz már nem fogja garanciálisan megjavítani."

    Válasza:
    - "Senki nem mondta,hogy garanciaidőn belül kell kisérletezni költség optimalizálással,hisz akkor ugrik a garancia,ez nyilvánvaló!"

    Nyilvánvaló! Az apja falvát! Közben előtte meg ott hirdette a garanciát.

    Amikor tanúsítványokat kértem, akkor egy bullshittel teli oldalt linkelt be, ahol csak írnak arról, milyen ISO tanúsítványok léteznek. Pedig ha rendelkeznének saját tanúsítványokkal, akkor büszkén kellene azt hirdetni. A vevő megnézhetné a weboldalukon, a száma alapján a megfelelő hatóságnál le lehetne ellenőrizni annak valódiságát. Ha valaki ennyi energiát öl megtévesztő írásokba, nem hinném hogy csak hanyagságból nem teszi fel a tanúsítványait.

    És hogy ki a gyártójuk ezeknek az utángyártott gyűjtőnév alatt szereplő cuccoknak, azt nem lehet tudni. Itt írtam róla bővebben: https://logout.hu/tema/milyen_lezer_nyomtatot_vegyek/hsz_4961-4961.html
    Rendszerint a kereskedők se tudják. Több lépcsős forgalmazói láncon keresztül érkezik a termék. Jellemzően már Ázsiában megkapják a magyar csomagolást, de a toner melyik üzem porát kapja, az jobb nem tudni, és azt sem, milyen körülmények között készül.

    Az általad kérdezett gagyi Zafir termékekre visszatérve, valószínűleg a Clondike Kft-hez van leginkább közük, ők önthetik rá a magyar lakosságra ezt a szart.

    A clondike.hu oldal átirányít ide: https://premiumpatron.hu/
    Ez meg az öndicsőítő reklámoldaluk: https://patronestoner.hu/zafir_patron_es_toner. (A láblécben az elérhetőségeknél kiderül, hogy övék a weboldal.)
    További hasznos linkek, ha szeretnéd őket elérni:
    https://www.ceginformacio.hu/cr9311139431
    nemzeticegtar.hu

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák