Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tutti-amigo

    tag

    válasz PociAti #17651 üzenetére

    Szia!

    Úgy gondoltam a wifi-s dolgot, mint egy önálló állomás a céges rendszeren kívűl. Tehát olyan routerrel amibe megy usb. A céges hálózatba melyen nem tudunk turkálni, mert külsős info-s céggel dolgozunk. Ők ezekben a Low cost házi barkács megoldásokban nem túl flexibilisek, bár ez a részükről érthető.

    Szóval ez így talán egyszerű, olcsó lenne viszont nem kényelmes. Esetleg ha a router mint wifi extender lenne, csak akkor azt nem tudom, mennyire működik, hogy ilyen módban van rárakva a nyomtató usb-n. Igen egy gép is működhetne, korábban már működött így, de valahogy nem aratott sikert a főnökségnél ez a megoldás, valamint jelenleg a korabban erre használt öreg gép, már nincs meg.

    Korábban ezt a nyomtatót használtuk printer server-en keresztűl, de aztán moderbebbre lett szükség így tartalékba tettük. Viszont nemrég irodát váltottunk, és a hálózati nyomtatónk a földszintre került, ahová mindig lemászkálni nem túl jó. Ezért gondoltuk, hogyha ez úgyis a raktárba porosodik akkor inkább használjuk az emeleten. A korábbi print szervere kilehelte a lelkét vagy a költözésben elkallódot, ezt már nem tudom.

Új hozzászólás Aktív témák