Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz TaylorPro #17796 üzenetére

    Ezt a nonszensz kijelentést honnan veszik az emberek, miszerint:
    - utángyártott, minőségi, ajánlható???

    Ezeknek az utángyártott tonereknek nincs bizonyítható eredete. Azt se lehet tudni melyik földrészről származik, vagy hogy melyik évben "készült". A hazai forgalmazók is összekötőn keresztül veszik meg a tonert, vagy készen kapják a csomagolást, vagy azt külön rendelik hozzá. Amikor meg kifogynak a saját készletből, és nem érkezik meg az ismeretlen forrásból származó utánpótlás, akkor egymás termékét veszik meg, és csomagolják át sajátjuknak.
    Ha egyszer mégis kifognál valami egész elfogadhatót, akkor sincs semmi garancia arra, hogy a következő hasonló csomagolású megközelítőleg azonos minőségű lesz.

    "Amit kinéztem hogy talán jó lehet: Alza TN-2421"
    Ilyen értékelések alapján azt írni, "talán jó". Akkor mégis milyen a jó?

    15 emberből 4 mindössze 1 csillagot adott, aki meg 2*-ot adott, szerinte: "Nekem úgy tűnik, hogy foltot hagy a nyomtatási lapon, és a fekete tinta sem fekete. Úgy érzem, hogy inkább a sötétbarnán fogott, ..."

    - Ne vegyél olyan nyomtatót, aminek az üzemeltetés költségeit nem tudod kigazdálkodni.
    - Ha már megvetted, és nincs rá keret, arra nem létezik normál megoldás. Kiszolgáltatott vagy annak az árversenynek, amit magadnak idéztél elő. Mivel a forrás nem kinyomozható, így a minőség nem képezi a verseny alapját, csak az ár.

Új hozzászólás Aktív témák