Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PociAti

    senior tag

    válasz sinci01 #17895 üzenetére

    "A használati útmutatót és egyéb oldalakat már átolvastam, és sajnos nincs ilyen beállítási lehetőség a 2310-ben, csak a 2312-és feletti szériában."

    Érdekes. A modell neve Brother HL-L231xD, ahol az x helyére a régió kód behelyettesítendő.
    Ebben a hozzászólásban ugyanennek a nyomtatónak a nagyobb testvérén mutattam be a számokat.

    A 0-ás, vagyis esetünkben 10-es végződéssel néha az egész családot jelölik, pedig specifikusan csak a főbb piaci szereplők országai tartoznak ide: angolok, németek, franciák, olaszok, ausztrálok,stb.
    A 12-es végződés a közép-európai országokat jelöli, mint pl. lengyelek, magyarok, románok, szlovákok, stb.
    13-as végződés Ausztrália és Új Zéland.
    15-ös kelet-ázsiai országok.
    16-os India, Vietnam, Indonézia, Törökország, stb.
    17 pedig USA.

    Én abban se vagyok biztos, hogy neked L2310-es nyomtatód van, nem pedig Brother HL-L2312D típusú géped. Idehaza ezt árulják. (Azzal ne foglalkozz, hogy a windows-ban a driver mit ír ki nyomtató típusnak! Az valószínűleg globális elnevezést használja, az utolsó kódszám, a kereskedelmi vagy régiós kódot nem szokták tudni az illesztőprogramok.)

    Most nincs kéznél ilyen nyomtató hogy ellenőrizni tudjam, amit írsz: "sajnos nincs ilyen beállítási lehetőség". A firmware verzió befolyásolni tudja épp milyen beállítási lehetőségeid vannak. Ha tényleg leellenőrizted a beállításokat (nem megakadva azon, hogy az utolsó szám eltér), akkor frissítsd le a firmware-t.

    És ami nagyon fontos, remélem a nyomtató Brother weboldaláról letölthető illesztőprogramot használod, nem azt a szart, amit a microsoft rád akar erőltetni!

Új hozzászólás Aktív témák