Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaxxDamage

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz draco31 #18391 üzenetére

    Igen, én is fejre gondoltam.
    Pár éve a fekete volt beszáradva, akkor kellett vennem hozzá új fej garnitúrát. :K
    Mikor megvettem, a marketing szöveg ott volt, hogy sok ezer oldalt lehet vele nyomtatni, de közbe meg van benne nyomtató fej amit néha cserélni kell, mert így van kitalálva.
    Én meg azt hittem csak tinta kell bele meg papír és lehet nyomtatni végtelen.... :DDD
    Nagy atb*sz*s ez is! 2017-be vettem meg +garit is hozzá!

    Fejet trükkösen kell ki venni, mert ha szabályosan venném ki, akkor többet nem fogadná már el. Resetelni meg nem lehet. Van még egy garnitúra fej packom bontatlan, de akkor inkább eladnám a nyomtatót és adnám hozzá azt is, így olyan vele mint az új. :K

    Múltkor (jó pár éve) sem lett jó fej tisztítással, sajnos fejet kellett cserélnem, újat vennem (csak gyári) és az új fejek nem mutatnak programba tinta szintet :N (csak a gyári fejekkel mutatták!)
    Gondolom ezek ilyen vissza forgatott fejek a gyártó a által... HP is képes rá sajna! (dolgoztam anno HP nyomtató szervizben ~20 éve)

    Inkább vennék valami lézer nyomtatót, tintás volt már sok és elég is volt belőlük!

    ◄►Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop *i9-10900K @ 5GHz (AIO Water System)*4x16GB=64GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 2080 Super 8GB MXM 200W+ *4x2TB=8TB M2 SSD -_- LG® V30+ ThinQ DS 4/128GB "Blue"►Samsung® S20 Ultra 5G◄SM E80 3.5mm Jack►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►

Új hozzászólás Aktív témák