Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hightower

    tag

    Sziasztok, segítségre lenne szükségem Canon IP 5200 géppel kapcsolatban. Sajnos költözés és lakásfelújítás miatt, elég hosszú ideig bedobozolva maradt, meg is feledkeztem róla, emiatt frankón beleszáradhatott a festék, mivel már nem garis, amúgyis utángyártott festéket használtam benne, a gyári elég húzós árban van.

    Megpróbáltam kitisztítani (mosás), de hiába néz ki tisztának az első pár nyomat csak csíkos, és egy pár lap után már szinte semmi nem látszik, az összes szín elfogy egy idő után. Ezt egy párszor eljátszottam, a szoftveres fejtisztítás után egyáltalán nem nyom festéket, pedig a kis fém szitán eljut a festék a fejhez hiszen festékes. Ki vettem a fejet, levettem a kis tömítő gumi párnát is róla, amin keresztül a festék jut a fejbe, és alaposan kimostam zuhany alatt, tök tiszta lett, és még sem változott semmi, vagyis igen mostmár a színek is összevissza állnak, valszeg ennek annyi.

    De azért mielőtt kidobom, hátha van valakinek ötlete mit csinálhatnék vele, esetleg hozzáértő szervízes, nem kérem ingyen, nem tudom fejet lehet benne cserélni, ha igen megéri? Vagy kuka és vegyek másikat, majd arra jobban figyelek

    Köszi előre is az építő hozzászólásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák