Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macy49

    tag

    válasz mcdermott87 #2108 üzenetére

    Kedves mcdermott87!
    Próbálok esetleg segíteni.
    Egy kérdés: a táp kábel nincs kimozdulva a helyéről?
    Nekem egy Canon Pixma MP460-as multi készülékem van. Ez alapvetően más felépítésű, de a fő elemeket tekintve hasonlít a Te IP1000-es nyomtatódhoz.
    Én a nyáron apró szilánkokká szétszedtem (és sikeresen össze is raktam) ezt a multit, mert volt egy furcsa papir elakadás és ennek kapcsán úgy gondoltam, hogy teljes takarítást végzek rajta. A szerelés során sok-sok képet is készítettem róla, hogy az összeszerelésben segítséget nyújtson. Ezek közül majd pár darabot mellékelek.
    A lényeg az, hogy én biztosítékot a kiszerelt alkatrészek között nem találtam, tehát valószínű, hogy a tápegységben lehet, mert lenni kellene és az volt az egyedüli alkatrész amit csak kiszedtem, megtöröltem és visszaraktam.
    A tápegység a szerkezet alján található és egy (nálam) kék vezetékkel csatlakozik a 3-as képen látható panelra. A 2-es képen a kék vezeték mellett látható egy pöcök, ami a tápegységet rögzití a szerkezet dobozához.
    A Te készülékedben valószínű, hogy egy egyszerűbb elektronikai vezérlő panel van, de ott is meg kell találni a tápból jövő vezetéket. A panelről lehúzva és a tartó pöcökből való kilazítás után a táp kiemelhető. Arra sajnos nem tudok tanácsot adni, hogy a tápot milyen formában lehet szétszedni. Üdv. :( :Y
    [link]
    [link]
    [link]
    [link]
    :U

    [ Szerkesztve ]

    A gravitáció akkor is hat, ha már nem veszünk róla tudomást

Új hozzászólás Aktív témák