Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gaborbol

    őstag

    válasz ladybug #78982 üzenetére

    Szuleimnek volt kis latvanypeksege Siofokon a hajoallomas mellett ket evig. Egy 5-6 eve uresen allo uzletet bereltek a nyari szezonra vagy 2000 vagy 3000 euroert. Nem fornetti volt, de valami hasonlo. Ez saccra sem biztos, de kb 25 eve volt. Marmint nem as osszeg, hanem az evszam.
    A masodik szezonra mar volt talan valamennyi nyereseg, voltak visszajaro kuncsaftok, az elso ev gyakorlatilag teljes bukta volt. Harmadik evre kezdett volna felfutni a bolt es ezt nem csak ok gondoltak igy, hanem az epulet tulajdonosa aki kozolte, hogy harmadik evre ( gyakorlatilag 3 honapra) a berleti dij 12000 euro lesz.

    Anyamek targyaltak vele tobbszor is, hogy kakaos csigabaol ezt nem lehet kiarulni, de nem tagitott, mert ha olcson adja ki akar csak egy boltjat akkor leertekeli as osszes tobbit. Kovetkezo evben kivette valaki aki elso evben belebukott. A rakovetkezo 6-8 evet ismet uresen toltotte az uzlethely.

    A berleti dijjak kegyetlenek, az alkalmazottakat meg kell fizetni, es egy strandi bufes 3 honap alatt kell, hogy megkeresse az eves keresetet. Amig megy a szezon addig heti 7 nap 14-16 ora porog megallas nelkul . Nalunk a pekseg 5:30 kor kezdett es reggel 1-ig ment kb. Ez az erem masik oldala.
    Az apeh rendesen jott a rejtett probavasarlasokkal, meg a tetves trukkjeikkel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák