Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Norby-007

    tag

    válasz layerke #1147 üzenetére

    Köszi, ezeket már tudom, végig olvastam vagy 3 magyar leírást és vagy 10 angolt a xiaomi rendszerről, meg megnéztem vagy 20 videót róla. Elolvastam a gateway angol nyelvű leírását is. Megnéztem a digoo honlapját, videók stb... Ennek ellenére úgy érzem ezek nem elég védettek ahhoz ha áramszünet van, vagy egy behatoló egyszerűen hatástalanítja, kihúzza azokat a falból.
    Azt tudom, hogy nincs motoros gömbcsap a xiaomi - hoz, de az okos konnektorral működésbe lehet hozni egy másikat, de nekem ott kezdődik a probléma, hogy miként lehet az eszközöket működtetni úgy, hogy a ház különböző pontján lévő kamerák például működő képesek legyenek.
    Nálam eredendően ott kezdődik a probléma, hogy a ház amit újonnan vettem be volt csövezve, már teljesen kiokosíitottam magamat a paradox rendszerből és majdnem meg is rendeltem az összetevőket a riasztó rendszerhez, amikor is azért próba szerencse meg próbáltam a csövekbe behúzó szalagot atvezetni, amikor kiderült, hogy egyiken sem lehet áthúzni. Amit ekkor átéltem azt senkinek nem kívánom. Vettem egy új kiváló behúzót is nem kevés pénzért, de nem segített. Ekkor letettem az egészről. Nem kívántam rádiós rendszert kialakítani, mert az elemek cseréjére nem volt kedvem évente 19 nyílászárón és vagy 10 mozgás érzékelőben. Ezek után nézegettem az okos otthon cuccokat, de eddig jutottam. Eddig kB 100 órát foglalkoztam vele. Mivel nem vagyok egy könnyen feladó típus ezért most már nézem a Raspberry Pi 3-kat vadul, Elolvastam sok mindent és érdekel is már hogy összerakjak egy ilyet de az még nem derült ki számomra, hogy ez miért jó nekem. :-)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák