Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Callisto

    őstag

    válasz Clay #21612 üzenetére

    Folyamatosan ugyanazt nézni, nem normál használat, legyen szó a gyereknek folyamatosan bekapcsolt jutyúbról, vagy az állandó retekklubról.

    Miért is nerm az? Neked nem az? Jaaa, akkor biztos nem az. :D
    Ilyen alapon akkor a monitorokat sem normálisan használják.
    CRT-ből is az alja égett be, az LCD-k is kezdetben égtek be és abból is az alja inkább. Már a 70-es években CRT-ket (nem monitorokat) használtak számítógép kijelzőnek beégés nélkül. El kéne fogadni, hogy egy TV az TV, egy kijelző az kijelző és azt néz rajta az ember, amit akar és annyi ideig amíg akarja. Ha napi 6 órát megy ugyanaz a csatorna, akkor annyit megy és ez normál használat.
    Ha valahol a gyerek és család háttérben a retket vagy CNN-t hallgatja, akkor azt hallgatja.
    Azzal, hogy a plazma és OLED technológia ilyen nincs baj... Illetve nemn lenne baj, ha az eladók vagy gyártók erre szépen felhívnák a figyelmet és csak akkor nem vonatkozna rá a garancia, ha nem hívták fel a figyelmet. Papírt aláíratni a laikus vevőkkel, hogy tájékoztatva lettek és ennyi. Nem teszik? Na miért?
    Mert ha megtennék, akkor harmadát sem adnák el. Éppen a hozzá nem értők tudatlanságából élnek.
    Igen a Samsungokra mostanában rápakollják, hogy beégés védelem. Érdekes, hogy az OLED-ekre nem pakolják rá, hogy beéghet és nem fedezi a gari...
    De attól, hogy ezek beéghetnek azt mondani, hogy nem normál használat egy TV-n tévét nézni legyen az akármilyen csatorna szánalmas. Ezért vannak a TV-k.
    Jó hogy anyukájuknak nem fogadják egyesek az OLED-et, mert ennyire tágra zárt szemmel csak azt védik az emberek. :D

    [ Szerkesztve ]

    "A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee

Új hozzászólás Aktív témák