Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • energomatt

    senior tag

    válasz janos666 #22529 üzenetére

    Mondjuk a kérdést nem én tettem fel, csak hozzászóltam. Azzal ugye nincs probléma, ha a hozzászólások között van némi véleménykülönbség? Nem kívánok senkit meggyőzni, mert nem feltételezem magamról, hogy nálam lenne a bölcsek köve, adott esetben, másnak is lehet igaza.
    A C8 esetében én azt tapasztaltam, hogy a színprofilokat nem minden esetben lehet azonosra állítani, már csak azért sem, mert különböző profilon belüli beállítások nem minden esetben engedélyezettek. Az utolsó frissítés ezen a helyzeten már valamit módosított ugyan, de maradtak különbségek.
    Ha a TV be van állítva elvileg tökéletes módon, akkor a filmek rendező által elképzelt képi világa minden bizonnyal megvalósulhat. Nincs arra szükség, hogy beállítsa hozzá a TV-nket is. Ha profilokat váltunk annak szerintem az a fő oka (leszámítva mondjuk a monitorként történő használatot), hogy egyik beállítással sem kapjuk vissza teljesen tökéletesen a valóságot és a lejátszott anyagok is nagyon különböző színvonalúak. Az ízlések közötti különbségekről meg nem is beszélve, ami a felhasználók között alighanem elég jelentős.

Új hozzászólás Aktív témák