Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nagyatt

    tag

    Meg egy kis G1... szoval beuzemeltem a PS5-ot illetve Netflix filmeket neztem par napja. Kb hasonlo beallitasokkal operalok mint a C7-nel tettem, igy ehhez tudok viszonyitani. Tovabbra is nagy kulonbsegnek tartom a nagyobb melysegelesseg operaciot, ami altal "3D"sebb a kep. Aztan ami nagyobb kulonbseg az a dinamika alatt erheto tetten. Amikor sotet jelenetek vannak egy filmben, akkor az egesz kep sotetebb, amikor pedig bevilagit valami vagy vakito napsutest kell imitalni, akkor az sokkal erosebb, igy ezaltal az egesz kepreprodukcio valoseghuebben hat. C7-nel szukebb volt ez a tartomany. Tovabba altalanossagban is van egy olyan valosaghubb erzet a kepernyot tekintve.
    Mozgasmegjelenites nekem hibatlan, foleg PS5nel jatekmodban.
    Osszessegeben elegedett vagyok es szerintem ez a szeria most tenyleg tudott egy ujabb szintet hozni az OLED technologiaban. Konkurencia kapcsan nincs nagyon tapasztalatom, igy ilyen szintu osszehasonlitasba nem hagyatkoznek. Gyanitom a tobbiek is fognak erkezni az Evo panellel nemsokara.
    Mindenesetre a jo kepen felul a kialakitas is pazar, nagyon stilusos ez a galeria design, ahogy a falra feszul legmentesen egy ekkora kijelzo.
    Evekkel ezelott, csak a scifi filmekben volt ilyen lathato :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák