Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Celtis #71900 üzenetére

    Szerintem sem. Ezt a fajta terhelest mar a B7 is birta. En sok szelesvasznu filmet neztem rajta, es szurke mintan mar latszott hogy "beegett". Viszont erdekes, csak a felso sav.
    Aztan kesobb eltunt, mikor mar vegyes tartalommal hajtottam, es talan a pixel frissito is lefutott.

    Ilyenkor leginkabb szerintem a nyitofeszultsegek allitodnak el, nem is az OLED reteg oregszik fizikailag. Ezeket kompenzalja a Pixelfrissito. A logoknal mar sokkal kenyesebb, ott elofordulhat, hogy annyira sokat hasznalja pl egy piros Live logo a teruletet magas intenzitassal, hogy kumulativan belekerul mondjuk 500+ ora. Jo kerdes, hogy ilyenkor pl a teljes panel fenyereje csokkenhet hozza? Valoszinuleg nem, mert a speckot hoznia kell... Igy max a specifikacion feluli fenyerotartalek csokkenhet.

    Egyebken 2018-as AMOLED-es Xiaomi Mi8 pl siman 500 ora kumulativ tartalom utan beegett, meghozza ugy, hogy sotet billentyuzetet hasznaltam, igy az a resz lassabban oregedett... Persze ott nincsenek W pixelek, es eleve kenyesebb is volt.

    Osszegezve: Szerintem nem tudsz akkora terhelest bevinni ezekbe az uj panelokba, hogy az also-felso fekete sav lassabban oregedjen. Ezt mar a B7 elektronikaja es panel is birta. Akkor a CX+ fejlesztett panelok siman birjak. A logokra nem art figyelni esetleg, de az mas tema. Bar siman lehet ott is tobb 1000 oranyi kumulativ TV-nezes a hatar.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák