Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Howkeddlee

    senior tag

    Sziasztok!

    Oled tv vásárlását fontolgatom, lecserélném a régebbi Samsung 50" LCD tv-met, pontosabban az máshova kerülne át, így szükséges lesz egy új tv vásárlása.
    Alapjában véve csak filmre, online stream filmek/sorozatok, tv műsorok, sport közvetítések/autóversenyek nézésére lenne használva, játékra nem. (arra van egy asztali gépem egy 32" Samsung Qled G7 monitorral)
    A két kinézett 65" modell az itt sokat emlegetett LG C3 és a Samsung S90C, vodafone-on keresztül kerülne majd hozzám.
    Visszaolvastam itt a fórumban ezekre a modellekre rákeresve, de számomra sajnos nem lett egyértelmű, hogy melyik lenne a jobb választás az én tv-zős szokásaimhoz, így minden jó tanácsot elfogadok. :)
    Próbáltam összehasonlító videókat keresni, ahol egymás mellett a két modell, de az sem segített igazán, mert sok esetben demoképek, vagy épp játékok (mint pld itt is: [link] ) futnak az összehasonlításnál, és nyilván én nem ezeket nézném rajtuk, és ott hol az egyik hol a másik készülék képe tetszett jobban.
    Korábban mások írták, hogy a Samsungnál ha gariztatni kellene akkor az jóval problémásabb mint az LG-nél, de nem ebből indulnék ki, mert ha sikerül egy jó példányt kapni, akkor lehet a gariztatásra nem is lesz szükségem. Viszont azt is olvasni több helyen, hogy a C3-nál "gyakrabban" előfordulnak "hibás" példányok (nyilván a nagyobb eladási számok törvénye alapján) így ez esetben persze jobb ha a gariztatás gördülékenyebb. Főleg hogy a vodán keresztül jönne, így ott ez lehet még bonyolultabb lenne.
    Tudtok esetleg olyan videót, ahol nem játékkal vagy demo képekkel/videókkal mutatják be egymás mellett a két tv-t? Másik kérdés ami lehet hogy hülye kérdés, de az összeszerelésnél tényleg annyira vigyázni kell vele mint egy hímes tojással, figyelni hogy hol fogja meg az ember, mert hogy annyira hajlékony és sérülékeny az oled panel? Nyilván nem dobálni szeretném, de egyedül lehet hogy akkor így nem küzdenék vele majd főleg a mérete miatt sem...
    Köszönöm előre is a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák