Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vhiktor

    Topikgazda

    válasz Tyrone89 #96802 üzenetére

    Csak nekem biztosan nem küldenek speci tvt. Szerintem ez global van így. Van aki kulon teszt tvket küld, míg más sima bolti polcra szánt tvt. Ennyi.
    Azért a gyárban is kalibralnak x darabot, majd a következő xezer annak az értékeit kapja meg. Ha makod van kofogaz nagyon jót ha nincs akkor elég rosszat. Pl a.legurobbi c3 deltae 6-7 körül.mozgott a 3 helyett...

    Nekem azért elég nagy ralatasom van a modellekre és magabiztosan kijelentem, hogy a tesztjeimben az lg tvk magasan jobban teljesítenek gyárilag mint amikor kimegyek ügyfélhez. Na ez most vagy véletlen vagy más van mögötte :)

    A többi tvnel nem vettem ezt észre.

    De mindegy is, mert aki ennyiért vesz tvt annak kb mindegy milyen gyárilag, mert ha a legjobbat akarja úgyis kalibraltatja.

    Meg egy érdekesség, ha megnezel egy nagy teszt oldalt és egy kisebbet akkor a kisebbnel általában rosszabbak q gyári értékek. Ezen is el lehet gondolkodni miért.

    Én csak azt mondom, hogy érdekes módon egy tesztre szánt készülék gyárilag szinhelyesebben teljesít mintha boltban megveszem.

    Persze nem tudom 100%ra hogy mi van, nekem ez a tippem, így kezeljetek tippként Ti is. :R nekem ez a tapasztalatom.

    [ Szerkesztve ]

    ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) web: tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi megjelenítő tesztelés: https://www.youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A

Új hozzászólás Aktív témák