Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #04441088

    törölt tag

    válasz Madwe #10129 üzenetére

    Köszi szépen a tájékoztatást. Én normálisan álltam a bankhoz elég sokáig, és 10 + éve náluk a számlám. Majd havonta egy keveset fizetek OTP számlára és akkor kisebb gond lesz. Plusz tudok hivatkozni munkanélküliségre, leszázalékolás alatt állok.
    Tudom nem a legjobb megoldás eltűnni előlük és semmit nem fizetni évekig, de egyezkedni lehet velük, még akkor is, ha az elmúlt 10+ év alapján bőven leesett, hogy egy szemét bank, bár melyik nem... :) Amikor hiteleket néztem konkrétan idegen banknál úgy, hogy a fizetésem se kérném a hitel után oda is jobban jártam volna. Illetve ez a maguktól atraktak anno másik számlacsomagba és rendeltek mellé kártyát is, biztos megálmodták mikyenre lenne szükségem.
    Az is tetszett, amikor havi 6-10 ezret vontak SMS értesítők miatt, persze lehetett volna csomagot váltani, amiben 300 pénz körül van a korlátlan SMS, de akkoriban annyit utaltam össze vissza, hogy abban a csomagban meg az utalási díjak voltak annyira különbözőek és magasak, hogy ugyanott tartottam volna.
    Mellékes, de mégis milyen az a bank, ahol az ember megszünteti a bankkártyáját(1 fizikai MC, 1 webkártya) és külön panaszt kell benyújtani ahhoz, hogy időarányosan visszakapd az éves kártyadíjakat. Persze erről nulla tájékoztatás. Aztán személyesen is be kell fáradni, hogy tényleg meg kell semmisíteni a kártyát, mert telefonos ugyfelszolgalat csak tiltani tudja és jövő évben ismét vonná a díjakat...

Új hozzászólás Aktív témák