Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 0karmacoma0

    senior tag

    válasz pc360 #11434 üzenetére

    Erre a játékra ez pont nem igaz, mert egyrészt ha agyatlanul haladsz és nem figyeled mi ellen mész simán elvisz egy reflect, body explosion vagy egyéb, amire érzékeny a karaktered(Pl Ziz is nemrég eltüntette az egész csapatát HC-n, egy meggondolatlan mozdulattal), másrészt meg mechanikailag kihívást jelentenek a nehezebb bossok, a megfelelő flask management, meg ugye itt is az a fő mozgató, hogy kitaláld a karaktered, hogyan tudja megugorni a következő szintet, hogy azok a pixelpacák egy T16 mapon is úgy tűnjenek el, mint neked act9-ben.

    Amúgy továbbra se értem mire vágysz egy ARPG-től. Az utóbbi időben nagyon kevés játékkal játszottam, ami több contentet tartalmazott volna, a legtöbbje rövid időn belül repetitívebb és ötletszegényebb volt mint a 35. spider forrest map egymás után. A legtöbb játék mára csak valami primitív, leegyszerűsített foszlánya annak a stílusnak amiből érkezett(Pl Dio 3, HOTS, Hearthstone, hogy azokat említsem amikkel évekig játszottam), amiknek hiába akarsz a mélyére látni, kb semmi nincs benne, amiben igazán el lehetne merülni, mert levágták, nehogy gondolkodnia kelljen a játékosoknak.

    Ebből a játékból kb semmit nem láttál, de néha idejársz elmondani azt amit 15 éve is el lehetett mondani a műfajról, csak pont egy olyan játék topicjában amire a legkevésbé igaz az, hogy nobrainer grindelés az egész. Simán van aki guide alapján is brickeli a karakterét, mert fogalma sincs miből jön az adott build sebzése, defense-e, milyen játékstílust követel meg, stb... Btw nekem összejött 50-60+ex a szezonban úgy, hogy napi 20 ugyan olyan mapnál tuti nem toltam többet max egyszer-kétszer az elején. Ha jó az Atlasod(amiről gondolom ugyan így nem tudsz túl sokat), akkor simán lehet 3-4 fő farmolós mapod, mellé meg ha kedved van nekimehetsz 3-4 endgame bossnak, meg még 10-15 igazán nehéz pályának.

    Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters

Új hozzászólás Aktív témák