Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mirman

    őstag

    válasz 0karmacoma0 #11507 üzenetére

    Az Abyssról meg azt magyarázták, hogy az endgame dungeon ami be tud spawnolni a repedésbe, garantált Abyss itemet ad, és lesz több content is benne. Viszont kb beismerte hogy elég visszafutkosós, idegesítő dolog lesz az egész, mert úgy fogalmazott, hogy jó kis mechanika lesz, hogy jutalmazza a játékost, akinek útba esik épp, vagy rászánja az időt, hogy megcsinálja.

    Nem egészen ezeket mondta. Először is ott a levelingről beszéltek hogy kis szinten megéri e foglalkozni a hasadékokkal és erre mondta hogy ha útba esik mindenképp , de szerinte a lootért amúgy is .

    Magáról a hasadékokról pedig azt mondta hogy 3 féle lesz és amíg le nem ölöd a szörnyeket semmi különbség nincs köztük.
    1. verzió : sima hasadék , leölöd a szörnyeket , kapsz egy ládát a végén amiből eshet abyss jewel és mész tovább boldogan
    2. verzió : ugyanolyan mint az előző annyi különbséggel hogy a végén nem ládát dob hanem egy másik zónába átmehetsz rajta ahol egy időre menő gyilkolás kezdődik mert záródik be mögötted a hasadék. A zóna végén valamit csinálnod kell (konkrétan így fogalmazott) aztán kapsz lootot és mehetsz a dolgodra. Ez elég gyakori lesz .
    3. verzó : ez hasonló mint a második verzió , annyi különbséggel hogy a zóna végén lesz egy boss amit ha leölsz garantált abyss uniq cuccot kapsz . Elvileg ez nagyon ritka lesz.

    abyss jewelekről annyit mondott hogy itemlewellel erősödnek , tehát magasabb szinten jóval jobbak lesznek.

    Viszont ha jók lesznek az Abyss uniqok akkor irgalmatlan áruk lesz , mivel nem lehet őket külön farmolni , vagy belebotlasz a kellő abyssba vagy sem . Gondolom mindegyik headhunter szintű vagy azt közelítő tárgy lesz ha ennyire kevés lesz belőle.

Új hozzászólás Aktív témák