Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    Noob napló "ötödik fejezet"

    Na, sziasztok! Haladok a játékkal. Már mapozgatok. Bár négyes szintű mapokon túl még nem nagyon merészkedek. Próbáltam 1-1 lvl5-ös mapot, de egyiken összecsuklottam pillanatok alatt mindig (poison miatt szerintem), másikat viszont gond nélkül lenyomtam. Az lvl4-esek még "kényelmesek".
    Megtaláltam Zana-t. És megöltem az első ilyen (gondolom kisebb) map boss-t, Baran-t.
    Bonyolult ez a mapozás is, most már socket-ek is vannak, még azt se értem pontosan, hogy azokba mit kell tenni. Egyet viszont már tettem. Gondolom csinálgatni kell a mapokat, aztán majd adja magát a dolog. Minden mapot rare-ra upgradelek és úgy nyomom le őket mindig. Egyedül a phys reflect-re figyelek, általában olyankor reroll.

    Megvettem a supporter pack-ot. Aesir Warrior-osat. Na nem a skin miatt vettem természetesen, hanem a Stash tabek miatt. Mind az összes 550 pontot, azokra költöttem. Egyszerűen frusztrálóan kevés az a 4 tab. Így viszont most levan a gond. Végre eladni is tudok legalébb. A Map Stash Tab pedig oriási áldás (nekem).
    Egyébként a skin is nagyon tetszik. Átnéztem az összes vásárolható skin/armour set-et, ez a vikinges nagyon bejön (Még talán egy szamurájos lett volna király, de az a Dragon set elég gagyi). Annyira tetszik, hogy bőven elleszek vele örökre.

    Írnék egy kicsit a konzolos trade-ről is, mert ha jól vettem ki, nem nagyon vágjátok. De kicsit másabb mint PC-n. PC-n ugye személyes trade van, invelni kell, és átadni az árút. Itt szerencsére nem. Itt van egy Trade "faliújság" a játékban. És ott lehet válogatni (ez elég nehézkes egyébként), és ajánlatot tenni az itemekre. És ha az eladó elfogadja az ajánlatot, akkor jelez a játék, oda kell csak menni ehhez a "faliújsághoz" és kivenni az itemet. Szerintem ez tök jó dolog.
    Vettem én is végre egy fontos itemet a build-embe. A Haemophilia kesztyűt. Nem volt megadva előre ár. Ezért ajánlottam elsőnek 5CO-ot, nem fogadta el az eladó. Majd ajánlottam 10-et, azt sem fogadta el. Végül 15CO-ért vettem. Ilyen árak vannak konzolon.

    A resist-ekről kérdeznék. Olvasgattam itt a kommenteket, és 75/100% resist cap-ről beszéltetek ha jól értettem. Így most stimmel nálam kezdésnek a dolog??: [kép] Érzésre most jónak tűnik. Munkatársam tanácsára csináltam Blled/Curse/Poision HP flaskokat. Azok tényleg nagyon kellettek.

    Egyébként, amikor még a sztorit nyomtam az elején, mondtam munkatársamnak, hogy szerintem nem bünteti eléggé a halált a játék. :D Mostanra ezt visszaszívom. Volt, hogy fel is idegeltem magam a mapozás elején. Mentem mint a faltörő kos és haltam. Két napig szerintem nem léptem szintet. :) Mostanra már okés a dolog, most vagyok lvl82.
    Ezeken a level4 (nagyon max 5) mapokon a dmg-m szerintem nagyon rendben van, néha kell csak figyelnem és kimozogni néhány dolgot, vagy kihealelni. Szóval érzésre jól haladok, jó a build is, mana problémám sincs. Pedig még a Lifetap-et se használom. Arena Challanger + Gratuitous Violence Ascendary-val megyek, Lacerate-tel.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák