Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Robyka #47000 üzenetére

    A cégesnél nincs is fizikai bankkártya, minek is lenne, a magán számlánál évekkel ezelőtt még lehetett (vagy kellett) kérni, ahhoz lett, de van külön virtuális kártyám is, ha neten fizetgetnék valamit, azt megadom, feloldom, fizetek, visszafagyasztom. De mivel a telefonon ott az app, és NFC-vel érintésmentesen mindenhol tudok fizetni, sőt, egyre több az NFC-s automata is, minden tranzakció működik fizikai kártya nélkül, vásárlás, pénzfelvét, utalás is.

    A kérdésedre nem lehet válaszolni, mert:
    Nem tudom, milyen pénzben és hol tartod a vagyonodat, neked kell tudni, melyik jön ki kedvezőbben, a "tegyek eurót" meg még ennyire se értlemezhető egyértelműen semmire sem!
    Én alapesetben mindent forintban tartok, azaz a forint számlán van ami a wise-on van, és amikor kell egy vásárlás során, a wise váltja bármelyik másik devizára, legyen az váráslás, automatás kp felvét, utalás.

    A kérdésed kb 15 féle megoldást jelenthet, ha euród van eurós számlán, mert így kapod a fizetésedet, akkor a wise-on csinálsz eurós számlát, és oda utalod, így mindenféle váltási díj nélkül ott marad, amennyit elhasználsz, annyi lesz. Ha magyar bankban van forint, és van eurós alszámlád, vagy devizaszámlád, és már átváltottad forintról, akkor a wise-nál drágábban váltottad, szóval már mindegy, ha magyar számlán forintod van, akkor tedd a wise-ra, és a wise váltsa röptében euróra. Ha befizetnél valamilyen pénznemben valahonnan valamelyikre, az meg már a sokadik variáció lehet!

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák