Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ABE

    őstag

    válasz Domi_Jani #1398 üzenetére

    Én nemrég egy Philips HQ 6710-es borotvát vettem, ami egy régebbi fejlesztés, de szintén vízálló és van benne krémadagoló. Ugyanazt az utat jártam be, mint te: kezdtem eldobható borotvákkal meg cserélhető fejessel (legutoljára Fusiont használtam), de nálam is az volt a gond, hogy pár borotválkozás után annyit tompult a penge, hogy megtépázta a bőrömet. Ezután szakállvágóval én is borostás stílust vettem fel, de az nem az igazi.

    Végül próba szerencse alapon megpróbálkoztam ezzel a körkésessel, egy alig használt darabot vettem, és nekem nagyon bevált. Első borotválásnál még furcsa volt, kipirosította a nyakam, azóta viszont semmi gond, teljesen hozzászoktam. Szép simára vág, nem pirosítja ki a bőrömet, nem tép, gyorsan végzek vele, a fej csap alatt tisztítható. Mi kell még? :) A krémadagolót nem használom (nincs is jelenleg feltöltve), helyette vékonyan bekenem az arcom borotvahabbal, és úgy vágom a szőrt. Az én szőröm szerintem nem olyan erős, de a bőröm nagyon érzékeny, és eddig hozza a borotva az elvárt teljesítményt.

    Pár napja szereztem apámnak egy Braun 760cc borotvát, ami elvileg egy komolyabb szerkezet, de nekem nem jött be, a Philips alaposabban és gyorsabban vág szerintem. Ha most új borotvát kéne vennem, valószínűleg azt venném, amit kinéztél. :K

Új hozzászólás Aktív témák