Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Badmintown

    csendes tag

    Ma reggel megérkezett a vadonatúj Philips HQ6940es masinám. Nem egy drága darab, elég egyszerű. Remegő kézzel fogtam hozzá, mert szombat óta nem borotválkoztam, féltem hogy majd jól megtép, úgyhogy az arcom felén levágtam a szőrt a pajeszvágóval, a másik felén úgyhagytam, (próba szerencse). Meglepett az eredmény! A soknapos szőrt ugyanolyan gyorsan és hatékonyan és fájdalommentesen szedte le, mint az előkezelt részen! A másik ami nagyon tetszik, hogy eszméletlenül halk a gép, így aztán nem fogom felébreszteni a családot a visszhangzó fürdőszobában, mikor hajnalban kopasztom az arcom! Engem meggyőzőtt! Igaz, hogy ezt nem lehet csap alatt mosni, de egy egyszerű mozdulattal lekapható a feje és ki lehet rázni belőle az összes szőrt. Kb fél órával a borotválkozás után, most azt érzem, hogy ég az arcom, de ez normális.
    Az arcom ugyanolyan babapopsi simaságú mint a Mach3Turboval, csak mikor pengét használtam a sok kencefice miatt a bőröm nagyon zsíros volt, most kellemes és SIMAAA:D:D:D

    Egyébiránt, ha én a Ti helyetekben lennék, hogy ilyen árkategóriában gondolkodhatnék, biztos, hogy Philips HQ8200at vennék, az is kiöblíthető a víz alatt. A Niveas cucc miatt sok fórumon (még külföldön is) azt lehet olvasni, hogy nehezen beszerezhető az utántöltő, persze az internetről lehet rendelni de az ára a szállítási költséggel együtt már nem kifizetődő. Jah és a 8200 nagy előnye, hogy 3 sávban borotvál nem 1ben, sokkal hatékonyabb!

Új hozzászólás Aktív témák