Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • legiaap

    nagyúr

    válasz Wyll #1903 üzenetére

    A braun oldalán csak a Z60-asnál írja, hogy használható teljes test és arcszőrzet eltávolítására.
    Nekem ilyenem volt.
    Én 2008-ban vettem anno 18.000 Ft-ért a Z60-t. A legelején borostás arc kialakítására használtam, majd az új munkám megkövetelte, hogy minden nap kopasz legyen az arcom, így mostanság arra használom, ill. hajvágásnál is használtam már, felnyírni vele kicsit a hajat, meg kiigazítani.
    Kb. 1 éve vettem új borotva fejet. A gép teljesen jól működik és nagyjából meg is vagyok/voltam vele elégedve, de a hosszú szakállnyírós része megadta magát. Erre még csak tegnap jöttem rá, mert nagyon régóta nem használtam már, de mivel szabin vagyok így előnyösebb a borosta. Azt tegnap borotválás helyett epilálni akart a kicsike, mert baszott vágni. Inkább csak tépte.
    Pedig minden egyes használat után gondosan kipucoltam, de mégis megadta magát.
    Azért több, mint 3 év használat után is elmondhatom, jobban megérte anyagilag, mintha habbal és rendes borotvával mentem volna neki az arcomnak, mert az anyagilag sokkal drágább lett volna, meg a bőrömnek sem tett volna jót.
    De az tuti ilyet többet nem veszek.

    Jelenleg a braun Series 3 390cc-t néztem ki. Írtam is a braun-nak egy email-t amibe feltettem az itteni kérdéseim. Kíváncsi vagyok reagálnak-e majd valamit.

    How are U today? Just kidding...I don't care!

Új hozzászólás Aktív témák