Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pászka

    aktív tag

    Sziasztok!
    Lenne egy kérdésem hátha valaki tud segíteni. Vettem a gyereknek szülinapjára a PS! pro-hoz egy Logitech G435-ös vezeték nélküli fejhallgatót. Alapjában úgy működne hogy bedugom a ps-be az usb-s vevő egységet bekapcsolom a fejhallgatót, összekapcsolódnak és hallható a fejhallgatóban a játék, és mivel mikrofonos társalogni is lehet rajta.

    Na a probléma az hogy ezt nem teszi.

    Kipróbáltam pc-n hogy nem a füles-e a hibás de ott csak bedugtam bekapcsoltam és működött minden tehát a füles jó. Ps-en ha bedugom akkor automatikusan átkapcsol a fejhallgatóra, és az audio beállításoknál meg is jeleníti hogy a ki és bemenő jel ezentúl ezen az eszközön fog folytatódni, tehát a ps látja, de mégsem történik semmi.
    A ps-nek a hátulján lévő usb aljzatát használtam, arra is gondoltam hogy nem oda kellene dugni, de hát ha egyszer látja és ki is írja hogy működik ráadásul mivel ki van pipálva az automatikus csatlakozás és ezt egy felbukkanó fülön jelzi is elvileg szerintem működnie kellene mindennek.

    Kérdésem az lenne hogy milyen beállítás miatt nem működhet? :W

    AMD Ryzen 5 5600x // ASUS TUF GAMING B550M-E WIFI // ASUS GeForce Dual V2 RTX 3060 12GB OC GDDR6 // G.Skill 32GB /3200 Aegis DDR4 RAM Kit (4x8GB) CL16 (F4-3200C16D-16GIS)

Új hozzászólás Aktív témák