Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Alvin_ti4200 #112533 üzenetére

    Simán lehet, hogy tényleg a PS a kelendőbb, sőt, valószínű, de az is lehet, hogy hangosabban halljuk ezt, mint amennyire így van, pontosan azért, mert ha valaki xsx-et akar venni, bemegy a boltba és megveszi, arról nem fogsz hallani mert nincs mit, ha valaki viszont PS-t akar venni, ott szívás van, keresgélés van, rendelés van, felháborodás van, hogy még mindig nem lehet kapni, jönnek a meme-ek, stb.
    Szóval mindenhonnan az fog jönni, hogy mindenki PS-t akar venni, a valóságot meg nem tudjuk. Kapunk az arcunkba egy hatalmas sampling bias-t, amivel konkrét adat nélkül senki nem tud semmit kezdeni.

    Simán lehet, hogy boxból annyival többet sikerült valami miatt gyártani, hogy az az oka az egésznek. De az is simán lehet, hogy az xss kisegíti a boxot pont eléggé. Vagy akár az is lehet, hogy tényleg ekkora a PS előnye ebben a generációban is. Szerintem ez az utóbbi a legvalószínűbb, de ez tényleg csak annyi, amennyinek hangzik: egy semmilyen szinten sem megalapozott, abszolút személyes tapasztalatok (és történelmi okok alapján) adott tipp.

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák